Lediga jobb

Transportledare/säljare

Nu söker vi transportledare till vårt kontor i Värnamo. Är du driven och utåtriktad, gillar högt tempo och en fena på service, då är denna tjänst som gjuten för dig.

Vi är ett entreprenadföretag som utför transporter, schaktning, grus- och jordleveranser samt markentreprenader till högsta kvalitet enligt beställning. Vi arbetar hårt för en hållbar framtid med ett tydligt miljömål inom företaget.

Sedan 1970 är Lastbilcentralen Värnamo/Ljungby AB en samarbetspartner och entreprenör för såväl stora som små företag, kommuner, vägsamfälligheter och privatpersoner. Vår ambition är att alltid kunna tillhandahålla rätt tjänst till rätt pris i rätt tid! Vi utför våra tjänster med moderna maskiner och fordon, branschledande teknik  tillsammans med kvalificerade medarbetare.

Vad sägs om en kundorienterad roll på ett välrenommerat?

Företag som satsar på branschledande tjänster?

Vill du bidra aktivt i företagets utveckling?

Intressant? Läs vidare och sök tjänsten!

Lastbilcentralen befinner sig i en spännande fas. Verksamheten utvecklas och är samtidigt i ett expansivt skede. Nyfikenheten och viljan att erbjuda den bästa servicen och tjänsten till kunder driver oss. Nu behöver vi anställa en driven Transportledare/säljare till vår anläggning i Värnamo.

I rollen behöver du ha stor förmåga att se affärsmöjligheter i dina kundkontakter. Tillsammans med dina kollegor ger du våra kunder bästa möjliga service och ser till att uppdragen blir utförda med hög leveranssäkerhet.

Tjänsten innebär förmedling av transporter, anläggningsmaskiner och kranbilstjänster samt grusmaterial. Du ansvarar för försäljning, bokning, planering, utförande, fakturering och efterkontroll. Arbetet blir varierat med både dagliga kundkontakter i telefon, på mail och i fysiska möten samt administration med orderhantering, fakturering mm.

Utöver både daglig och mer långsiktig planering utvecklar du samt säljer våra tjänster till befintliga och nya kunder. Du arbetar med att förbättra kvalitet och effektivitet mot mer hållbara lösningar. Din förmåga att planera, koordinera och att se helheten i vårt flöde bidrar till att du effektivt leder våra transportörer i den dagliga driften.

Vem är du?

Kort och gott har du lite av allt, men framförallt söker vi dig som är driven och utåtriktad. Du värdesätter en öppen atmosfär, laganda och stundtals en tempofylld arbetsdag lika mycket som vi. Du vill hålla hög kvalitet i det du gör och gillar att hantera flera uppgifter samtidigt. Att ge bästa service är lika naturligt för dig som att dagligen sprida positiv energi till våra kunder och medarbetare. Arbetet kräver struktur, målmedvetenhet och planeringsförmåga.

Förutom dina egenskaper söker vi också en lämplig bakgrund. Du har utbildning eller yrkeserfarenhet av en liknande roll. Körkort är en förutsättning och har du dessutom högre behörigheter samt maskinförarbevis är det meriterande men inget krav.

Lastbilcentralen satsar på en modern digital miljö vilket gör att du bör ha en god IT-vana samt ett tekniskt intresse.

Jobbinformation

Arbetstider: Heltid (dagtid)

Anställningsform: Tills vidare

Placeringsort: Värnamo

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 31 augusti 2022

I denna rekryteringen samarbetar Lastbilcentralen Värnamo/Ljungby AB med FSK People AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501.

Ansök snarast här ››